Mājas lapa: http://cincix.blogspot.com/

Tumši brūniem matiem, caururbojoši zaļām acīm. Bezgaligi aprobežotu domāšanu un sekli skaistu pašcieņu. Agrāk kaislīga volejbola mīlētāja. Ar tendenci neapstāties, bet dažkārt, gadās nomesties ceļos un sabrukt. Žēli kaukt pēc nesasniedzamā un ar unikālu iespēju novērtēt lietas pedantiski. Spēj darīt gandrīz to pašu, ko vīrieši un reizē paturēt sievišķības spēku

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Dzīvesprieks.
Publicēts 24. decembrī, 2008.
Dzīve ir skaista. Aiz sašķaidītām rōzā brillēm, bet tomēr rōzā.

Kur gan palikušas ilūzijas? Mīlestības iztēlošanās. Margrietiņu zieda izplūkāšana. Tēlainās izteiksmes līdzekļi guļ pērnajās rudens lapās kopā ar izlietotām pilsenes alus pudelēm. Arī košās krāsas satrūdējušas līdz ar ziemas sākšanos. Kas tad īsti pie tā ir vainīgs? Inflācija, bezdarbs, globālā, ekonomiskā krīze, vai tomēr vainīgi esam mēs paši - bezrūpīgie ļautiņi, kuriem neinteresē tikmēr, kamēr tas neskar viņu barības vadus. Jautājumi kā vienmēr - tieši un visiem saprotami. Atbildes - visdažādākās gan sekli kritiskās, gan mežonīgie domugraudi no Brazīlijas mūžu mežu apkaimes. Tie visādie - esam mēs. 

Dažkārt ar sakropļotu sejas izteiksmi vērojam Dombura šovu vai salstam pie saeimas piketos. Esam noguruši no visa, bet entuziasma pilni. Taču ar entuziasmu vien nepietiek. Salkanās dvašas putekļu virpulī. Tuksā vāvuļošana? Nē, pašreizējais dvēseles stāvoklis ar bezgaisu komplektā, tā teikt divi vienā. Jā, jā, kā Ariel reklāmās.

Un tomēr - Dzīve ir skaista. Aiz sašķaidītām rōzā brillēm, bet tomēr rōzā.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: